A T3 a tolvajok beszerző-listáján...

2014.08.21 16:48

Sajnos a VW T3 kora és a forgalomban az autóstársak által "megelőzendő doboz" mivolta ellenére ott szerepel a tolvajok listáján. Ráadásul nem csak itthon, hanem pl. Németországban is. A hétvégi szántódi talin Wolfganggal és Joseffel többek között arról is beszélgettünk, hogy a VW őshazájában is vigyázni kell a kockára, mert bizony  ott is lopják.

Az origo.hu most közölt cikke név szerint is említi kedvencünket, ami nem éppen az a népszerűség, ami legyezgetné a hiúságunkat.

Vigyázzatok hát kedvenceitekre, gondoskodjatok biztonsági megoldásokról, legyen az elektronikus, vagy mechanikus. Talán a leghatásosabb, ha egyedi megoldást építetek az autóba, hiszen arra nincs kész receptje a tolvajoknak. Nyilván az is növeli a biztonságot, ha többféle, egymástól független védelem is kerül az autóba. 

Persze a 100%-os megoldást nehéz megtalálni: pár éve az egyik T3-at autószállító utánfutón vitték el. Ráadásul a trailert is egy T3 húzta, ami nagyon szomorú tény, és arra késztet, hogy még a márkatársakat se avassuk be a trükkökbe!!!

Tovább az origo.hu cikkére >>>>>

 

 

 

Vissza

Elérhetőség


kawa +36 30 2161852

© 2013 - t3-tuning.hu

Készíts ingyenes honlapotWebnode