Csatlakozz Te is...

Magyarországi T3-klub

Ez "a klub"- nem egy hivatalos klub... egy baráti társaság, ami teljesen nyitott. Azt hiszem ezt bizonyíthatják már sokan. ... nincs tagsági díj, nincs korhatár, nincsenek kötelezettségek.

Jó hangulatú találkozók, kellemes kirándulások, egyéb közös programok részese lehetsz. A fórumon való regisztrációval már meg is tetted az első lépést.

A T3-tuning.hu céljai

A T3-tuning.hu nem hivatalos egyesület, hanem a Volkswagen Typ2 T3 kishaszonjármű-család iránti érdeklődés alapján szerveződött baráti társaság, klub, mely a 2005-ben történt alakulás óta eltelt évek során teljes jogú tagjává lett a hazai Volkswagenes életnek.

A klub célja, hogy összefogja a T3 iránt érdeklődőket, virtuális és valós teret biztosítson a típussal kapcsolatos kérdéseknek, tapasztalatoknak, kedvteléseknek – legyenek azok műszaki, a használattal, vagy éppen a szórakozással kapcsolatos jellegűek -, közös programok révén erősítse a T3 tulajdonosok összetartozását, elősegítve a típus iránti elhivatottságot, és támogatva a T3 elismertségét, kialakulóban lévő kultuszát, továbbá ápolja a Volkswagen márka hírét.

A T3-tuning.hu feltett szándéka egy könnyed, baráti légkör kialakítása, melyben a tagok viszonylagos kötöttségek nélkül koncentrálhatnak a T3 típusra és az általa nyújtott kedvtelési formákra, félretéve a bizalmatlanságot és az egészséges mértéket meghaladó vetélkedést. Olyan helyet kínál, ahol a tagok csupán a szórakozás érdekében akár a virtuális, akár a valós térben elszakadhatnak mindennapi gondjaiktól, és baráti közegben élhetnek hobbyjuknak, ahol segítséget kaphatnak kérdéseikhez, vagy a T3-al kapcsolatos problémák megoldásához.

A T3-tuning.hu soraiba várja mindazokat, akik hobbyként, praktikus járműként, vagy a megélhetésükhöz szükséges eszközként tekintenek a T3-ra, és bizonyos mértékű elkötelezettséget nyilvánítanak ki a típus irányában, de nem cél a T3-ból kereskedelem révén, vagy szolgáltatásként megélők soraink közt tudása (leszámítva, ha tagságát függetleníteni tudja ezen tevékenységétől).

A T3-tuning.hu-hoz szabadon csatlakozhat bárki, aki azonosulni tud céljaival, elfogadja a T3-tuning.hu működésének szabályait, erkölcsi normáit, vállalja, hogy a tagság normái szerint vesz részt a klub életében és annak megfelelően viszonyul a típushoz, viselkedésével hozzájárul a fesztelen hangulathoz és a T3-tuning.hu jó híréhez.

A T3-tuning.hu törekszik az övéihez hasonló célokkal és értékrendek alapján működő társ-klubokkal jó kapcsolat kialakítására úgy bel-, mint külföldön, ezzel is elősegítve a T3 kultuszának erősödését.

A T3-tuning.hu egy valós, létező klub (még ha hivatalosan nem is került bejegyzésre), mely kiáll tagjai érdekeiért, tagjai a valós életben is találkoznak, közös programokon vesznek részt, azonos értékrendet vallanak mind erkölcsi, mind a típus szeretete vonatkozásában. Nem helytálló azon megközelítés, miszerint a klub csupán egy interneten szerveződött, virtuális közösség, így aki így ítéli meg a T3-tuning.hu-t, tévúton jár és véleménye megváltozását követően üdvözölhető a tagok között.

A T3-tuning.hu magáénak tartja a Transporter Találkozó sorozat ötletének felvetését, szervezését, lebonyolítását, a Transporter Találkozó-t.

Nagy transporter találkozók...

Társaságunk 2013-ban ismét megrendezte az ország egyik legnagyobb VW-es rendezvényét a “TRANSPORTER TALÁLKOZÓ”-t.

2009 és 2011 után immáron harmadszor vettünk részt fő-szervezőként ezen a nagyszabású és nagyszerű rendezvényen...

 

A találkozó hivatalos portálja

 

 

Elérhetőség


kawa +36 30 2161852

© 2013 - t3-tuning.hu

Készíts ingyenes honlapotWebnode