Így kezdődött

2005-ben készítettem első T3 buszokról szóló honlapomat, melyet először csak saját magam szórakoztatására szerkesztettem. Az internet böngészése közben találtam rá a vw.lap.hu oldalra, melyre a lapomat beregisztráltam. Nemsokkal később “elszabadult a pokol” e-mail áradat öntött el, sorra találtak rám az”első fecskék” : Márk, Tomba, Buszos Zsolti, Viktor... Először csak e-mailban értekeztünk.2005. őszén megfogalmazódott a gondolata egy személyes találkozónak, mely októberben létre is jött. A helyszín a Dózsa György úti Felvonulási tér volt.(később még sok tali helyszíne volt) Négy T3-as busszal álltunk csatasorba. Abból a négyesből ketten a mai napig jelen vagyunk a csapatban. Hamarosan a VW DEPO is megemlített minket.

    

Az Első T3-találkozó a Felvonulási téren (Buszos-Zsolti, Tomba, Márk, Kawa)

 

Ezt követően rohamosan megindult az ismertség. Néhány hónap elteltével az “Első TESCO-s tali” néven emlékezetes találkozónkon már közel harminc kocka állt össze. Erről az összejövetelről a VW DEPO szintén említést tett.

Ismét rövid időnek kellett csak eltelnie az első közös kirándulásig, mely Visegrádra irányult. Ekkor már megfogalmazódott egy nagyobb léptékű közös hétvége gondolata is. A helyszín Pilismarót lett, mely azóta is törzshelyünknek mondható, évente két-három alkalommal felkeressük és eltöltünk ott egy-egy hétvégét. A kezdetek óta sokan csatlakoztak, lemorzsolódtak, voltak szép napok, voltak súrlódások, de összességében összetartó, segítőkész és nem utolsó sorban elismert csapattá váltunk. Az elmúlt hét év bizonyítja, hogy életképesek ezek a régi buszok és életképes a társaság is. Szeretnénk ha még sokáig futnának a buszaink és még sokáig élvezhetnénk az általuk nyújtott örömöket, a közös gurulásokat, a közös hétvégéket, közös szereléseket és mindent amit egy “klub” nyújtani tud. Kötelezettségek nélkül !

kawa

Elérhetőség


kawa +36 30 2161852

© 2013 - t3-tuning.hu

Készíts ingyenes honlapotWebnode