Fórum Házirend


A fórum nyugalmát több moderátor is felügyeli, de mivel ez elsősorban egy baráti társaság, optimális esetben nekik nem sok dolguk akad. Ahhoz, hogy ezt az állapotot fenntarthassuk, és a fórum hosszútávon tartalmas és kellemes időtöltést jelentsen mindannyiunk számára, kérjük a következők betartását.

1. NEM HOZUNK SZÓBA VALLÁSI, POLITIKAI, FAJI KÉRDÉSEKET!!!
2. KERÜLJÜK A  DURVA, TRÁGÁR, ALPÁRI BESZÉDET, képeket, videókat!!!
3. A személyes vitákat, sérelmeket nem a fórumon tárgyaljuk meg!
4. Igyekezzünk a topicokat tartalmuk szerint használni!
5. Az újonnan regisztrált tagok első hozzászólásukat a Kezdés topicba tegyék meg, ezzel adják meg a tiszteletet a társaságnak, hogy mielőtt kérdeznek, segítséget, információt vagy alkatrészt keresnek,  néhány szóban bemutatkoznak! A bemutatkozás minimális tartalma; valós név, honnan jöttek, mióta és miért a T3, egyéb Volkswagenes, vagy más hobbyautós múlt. A bemutatkozás elmulasztása moderációt vonhat maga után!
6. A sikeres adminisztráció feltétele admin-megerősítés, melyhez valós e-mail cím szükséges.
7. Egy felhasználó, egy regisztráció! Senki ne regisztrálja magát több néven! A rossz tréfák és visszaélések miatt ilyen  esetben az illető (minden nevén) azonnal törlésre kerül! A fórumról történő törlés a T3-tuning.hu klub tagjai közül történő törléssel egyenértékű, az ilyen személy a továbbiakban a T3-tuning.hu rendezvényein nem kívánatos személy.
8. A fórum üzemeltetésével, rendjével kapcsolatos észrevételeket,  kritikákat, esetleges panaszokat az info@t3-tuning.hu  email címre küldhetitek, vagy a Fórumról főtéma alatt található topicokba írhatjátok! 
9. A három hónapnál régebben inaktív regisztrációk törölhetők, az egy évnél régebbiek automatikusan törlésre kerülnek!
10.  Autóink védelmében a típus olyan ismérveit, melyek bármilyen módon információt
jelenthetnek lopás segítségeként (pl. zárak, gyújtáskapcsoló felépítése, szerelése, stb.), illetve az alkalmazott védelmi rendszerek (pl. elektronikus, vagy mechanikus lopásgátlók, riasztók, kiegészítő zárak) tulajdonságait, felépítését nyíltan nem tárgyaljuk.
11.  Kerüljük azon helyek megadását a hozzászólásokban, ahol az egyes autók rendszeresen megtalálhatók. Lehet, hogy tolvajok is olvassák a fórumot.
12. Mivel ez egy NONPROFIT baráti társaság,  pusztán kereskedelmi céllal senki ne regisztráljon! A honlap „adok-veszek” oldalán lehetőség van az autóhoz kapcsolódó dolgok hirdetésére,  de a fórumról azonnali törlést és kizárást von maga után a pusztán kereskedelmi céllal történt regisztráció!
13. A fórum felhasználói jogosultság három lépcsős – lásd Működési Rend! Bárki találhat technikai segítséget vagy információt, és tájékozódhat a személyes találkozók részleteiről, ahol minden kockást szívesen látunk, azonban egyes topicok csak a klubtagok, továbbiak pedig csak a törzstagok részére olvashatók! 
14. Senki ne bízza a regisztrációját másra, és ne adja ki SENKINEK az azonosítóját/jelszavát! (elsősorban a saját érdekében) 
Az ezzel kapcsolatos esetleges visszaélések kitiltást vonnak maguk után! 
15. Mindenki őrizze meg tárgyilagosságát, higgadtságát. A feszültség-, vagy hangulatkeltő, provokatív hozzászólások törlésre kerülnek és a hozzászóló felhasználói jogosultságának felfüggesztésével, szélsőséges esetben kitiltásával járnak.
16: Saját kezdeményezésű rendezvényekkel kapcsolatos tudnivalókat a T3-tuning.hu Működési Rendjében találtok.
17. Idegen és Klubtag technikai felhasználók, melyeket az adminok kezelnek. Céljuk a fórum különböző beállításainak segítése, ellenőrzése.

 

Mindenki aki a fórumra regisztrál, a fenti szabályokat magára nézve kötelezőnek és elfogadottnak tekinti!  
Amennyiben valaki nem tud alkalmazkodni a fórum megszokott rendjéhez, viselkedésével, írásaival rendszeresen megzavarja a többiek nyugalmát, úgy a felhatalmazott moderátorok figyelmeztethetik, felfüggeszthetik, szélsőséges esetben ki is tilthatják! 

Elérhetőség


kawa +36 30 2161852

© 2013 - t3-tuning.hu

Készíts ingyenes honlapotWebnode