Mátra túra

2014.10.02 12:50

A nyár elején az időjárás miatt elmaradt mátrai kirándulás október 10-12. hétvégén kínál lehetőséget, hogy az őszi természet parádés sokszínűségével jutalmazza azokat a kockásokat, akik nem ijednek meg a naptártól, és velünk tartanak. 

A bázis a 24-es út mellett Parádsasvár és Parád között található Túra kemping, ahonnan szombaton a Kékes-tető ostromát tervezzük, mint egész napos, valódi bakancsos túrát.

Akinek esetleg ez a program nem fekszik, azoknak a környék sok látnivalót kínál akár Parádon (Palóc ház, Asztalos Joachim fafaragó műhelye), akár Eger felé (Sirok, vár, Cifra istálló Parádfürdőn, Struccfarm Recsken), vagy éppen Gyöngyös irányában (Parádsasvár, Kézműves ház, Üvegmanufaktúra).

Vasárnap hazafelé megnézzük a Recski Nemzeti Emlékhelyet, és Sástón az eredetileg az algyői olajmezőkre felállítani tervezett fúrótoronyból átlényegült kilátót.

A kemping árai:

Személydíj 1.000 Ft/fő/éj, sátordíj 1.000 Ft/éj, lakókocsi 1.5oo Ft/éj,
személyautó 500 Ft/éj, motorkerékpár 3oo Ft/éj. 6 éves korig a campingezés díjmentes. Diákoknak a személydíj 500 Ft/éj. A melegvizszolgáltatás díjmentes.Grillezni,bográcsozni térítésmentesen lehet.
A T3-at személyautóként számolják. 
Az idegenforgalmi adó 350 Ft/fő/éj (diákokra nem vonatkozik).
Az elektromos csatlakozás díja 500 Ft/éj.
 
Folyamatosan frissülő információkat a fórumon, illetve az info@t3-tuning.hu e-mailen kaphatsz, és ugyan ezen módokon jelezheted részvételi szándékodat is.
 
 
 

Vissza

Elérhetőség


kawa +36 30 2161852

© 2013 - t3-tuning.hu

Készíts ingyenes honlapotWebnode