Megkerült az egyik lopott kocka

2014.09.04 20:53

Ma megkerült az egyik lopott kocka (CAN-702: ő volt az), de örömnek nincs helye. Sajnos egy fémhulladék-felvásárló telepen leltek rá: a bezúzás előtti utolsó percei peregtek, amikor valakinek feltűnt a széleskörű internetes keresésben szereplő fénykép alapján a világoskék, magastetős, a klubban is régóta ismert autó.

Az alvázszámot már kivágták a kereszttartóból, az ablakok betörve, a motor, váltó, hűtőszekrény, tűzhely, magastető stb. már hiányoztak, és bár egyes alkatrészek még megvoltak, de használhatatlan állapotban.

A rendőrség természetesen folytatja az eljárást.

A történet alapján immár bizonyságot nyert, hogy a kockákat - éppúgy, mint sok más lopott autót - alkatrészekre bontják, az értéktelennek tartott alkatrészeket és a karosszériát pedig eltüntetik. 

Vigyázzunk hát szeretett autóinkra, építsünk be és használjunk egyedi védelmi redszereket. Tanácsos egyszerre többféle, egymástól független, elektronikus és mechanikus védelmi eszközt is egymás mellett kiépíteni és alkalmazni - akár pár perces megálláskor is!

Mindemellett ne bízzunk senkiben, az autónkat védő praktikák mindig maradjanak a mi titkunk, és ha szerelőhöz visszük, ne áruljuk el azokat, inkább előzetesen iktassuk ki őket.

Tegyünk az ellen is, hogy ne legyen virágzó üzlet kockát lopni és alkatrészként eladni: lehetőleg ne, vagy csak megbízható helyről vásároljunk bontott cuccot - és ebben nem jelent semmit, ha az illető is T3 tulaj, mert:

ne feledjük; pár évvel ezelőtt az egyik kockát egy másik, kék színű T3 által vontatott  traileren vitték el. A tolvajok köztünk járnak!

 

 

Vissza

Elérhetőség


kawa +36 30 2161852

© 2013 - t3-tuning.hu

Készíts ingyenes honlapotWebnode