Népautós Szilveszter 2013

2014.01.24 18:45

Ahogy már sok-sok éve, az év utolsó napjának délelőttjén ismét összesereglett a klub apraja-nagyja, hogy pár vidám órát együtt töltve búcsúztassuk 2013-at. Sok minden történt ebben az évben, sűrű volt a klub naptára, telsi-tele programokkal.

Ezen az év végén is - ahogy az már megszokott - a Népautós Szilveszter legnépesebb tábora a T3 buszokból jött össze, amin már nem is csodálkozik senki.

Maga az esemény azonban változik; egyre kevesebb a népautó, és kezd eltolódni a megjelenő autópark a youngtimer és bizony az oldtimer irányzat felé. Az ötletgazdák - tudni illik a bogarhatu.hu tagjai - derekasan, évről-évre itt vannak, de már nem a bogarak repítik őket ide, hanem többnyire a hétköznapi autóik. Már inkább a barátok, ismerősök adják a vonzerőt - na és az egyre többször megjelenő ritkaságok.

Ahogy tisztul a hobbyautós élet, és a "divat-veteránosok" lemorzsolódnak, úgy emelkedik az elkötelezett "öregautósok" autóinak színvonala, műszaki és esztétikai állapota, korhűsége. És bizony ezekkel az autókkal decemberben már nem szívesen kelnek útra gazdáik. Ígyhát a Népautós Szilveszter sem az mára, ami a kezdetekben volt - pedig a hangulat és a szellemiség nem változott.

Ezek ellenére - és mert a T3 az egyre alakuló kultusza ellenére még mindig aktív tagja a hazai gépjárműparknak - mi, a T3-tuning.hu megint 30 autóval sorakoztunk fel a Közlekedési Múzeum előtti szakaszon, az ország minden szegletéből, és külföldről.

A hangulat megint baráti és jó hangulatú volt, akadt ismét pár tálca süti, és végül megint a jövő évi találkozások igéretével kívántunk egymásnak Boldog Új Évet!

BUÉK kockások, BUÉK T3!

A fotókat a galériában láthatjátok: katt

A 2014. évi eseménynaptárat itt nézhetitek meg.

Vissza

Elérhetőség


kawa +36 30 2161852

© 2013 - t3-tuning.hu

Készíts ingyenes honlapotWebnode