Neszmély, hajóskanzen

2014.02.28 08:24

Soron következő programunk, mely már szeretett buszaink közreműködését is megkívánja, március 22-én, szombaton a Neszmélyi Hajóskanzen meglátogatása.

A skanzen lesz fő attrakció, de terveink szerint a gerecse hegyes-völgyes vidékén közelítjük meg és visszafelé kis pikniket is tartunk. A program szervezését Döme vállalta magára.

A dátum: 2014. március 22., szombat.

Találkozási: 09.30, Solymár, Auchan áruház

Részletek:

Teljes napi elfoglaltságot jelentő csillagtúra lesz a Gerecse hegységben, és környékén. A fő úti cél:
Hajóskanzen Neszmély  https://www.hajoskanzen.hu/index.html
Találkozó 9:30 kor a solymári Auchan  parkolójában. Indulás legkésőbb 10 órakor!
Útvonal : Solymár-Piliscsaba-Tinnye-Úny-Sárisáp-Bajót-Lábatlan-Süttő-Neszmély.  Majd visszafelé  Süttő-Tardos-(itt a tónál megállunk egy fél órára)-Tarján-Bajna- Máriahalom-Tinnye-Piliscsaba ....  
természetesen aki nem szeretne konvojozni, az a 10-es úton is megközelítheti a helyszínt.  :)
A skanzen belépő felnőtteknek 800 Ft, gyerekeknek (6-14 év) 400 Ft.  Van nagy placc,( képeket majd később kapok róla) játszótér a gyerekeknek, stb. Lehet nyugodtan itt is piknikezni ha úgy gondoljuk.
Nagyon várnak minket, valami apró meglepetéssel is készül számunkra a vezetőség, de ez titok egyenlőre  ;)(nagy dologra azért ne gondoljunk) A skanzen május 1. ig zárva tart, mi külön időpontra megyünk,és csak mi leszünk ott!  
A túra egész napos, és nagyjából egy 140 km-es kört teszünk meg. Ennek fényében készüljön mindenki üzemanyaggal! (az Auchannál amúgy lehet tankolni reggel) hátsó utakon megyünk, nem nagyon lesz mód közben hajtóanyagot vételezni. 

 

A továbbiakban infot a fórumon illetve itt a honlapon is találtok.

A részvétel nem függ a fórumos regisztrációtól, újonnan csatlakozni kívánókat is szívesen látunk! 

Mivel a skanzen csak a mi kérésünkre nyit ki ezen a napon, szükséges a résztvevők számának ismerete, ezért kérjük, hogy aki szeretne eljönni, jelezze a fórum vonatkozó topicjában.

A fórumra nem regisztráltak a létszám ismerete érdekében az info@t3-tuning.hu címre küldjenek egy levelet, melyben a kirándulásra jelentkeznek (résztvevők száma: felnőtt/6-14 éves gyermek) - a program természetesen ingyenes, a skanzen belépődíját viszont mindenki egyénileg fizeti.

Vissza

Elérhetőség


kawa +36 30 2161852

© 2013 - t3-tuning.hu

Készíts ingyenes honlapotWebnode