2015. augusztus - Pilismaróti T3-tuning weekend

2015.08.25 12:41

Sziasztok !


Engem ért a megtisztelő feladat, hogy írjak egy kis szösszenetet a taliról.


Mi pénteken a délelőtti órákban érkeztünk a megszokott talihelyre, a már ott lévő fórumtársaktól megtudtam, hogy az első esti buliról már igencsak lemaradtunk. Ez a tény nem okozott különösebb problémát mert még előttünk ált a hétvége. A nap folyamán szerencsére igen sok kockabusz és utasa érkezett köreinkbe, mivel nagyon jó idő volt még akkor, jókat fürödtünk a Duna frissítő vizében ami elég alacsony vízállással büszkélkedett. 

A nagy beszélgetéseket és az esti bulit a kocsik között tartottuk de, a "Party Menedékben" ért véget a nap. Nem is akárhogy, a régi időket idézve a csapat nagy része a Party Menedék padjait koptatta és a sörkészletét itta nullára. 

A következő két nap is ilyen hangulatban telt el, bár beárnyékolta örömünket az áram hiánya amit utólag is köszönhetően  Robertónak megoldódott, a lakókocsis önkényes területfoglalókról már nem is írok inkább. 

A társaság nagy része vasárnap elindult hazafelé. Mi viszont még három családdal összefogva úgy gondoltuk kemények leszünk, és fittyet hányva a közeledő rosszidőnek, maradunk még. Hétfőn majdnem egész nap esett, viszont kedden kivirult az idő és ellátogattunk Visegrádra egy jó kirándulással összekötött ebédre.

Csütörtök este a Kawa is meglátogatott bennünket egy jó kis buli erejéig, pénteken zárult a Pilismaróti tali a mi számunkra. Nagyon jól éreztük magunkat, mindenkinek köszi a részvételt, veletek jövőre ugyanitt.

gazsi69

Vissza

Elérhetőség


kawa +36 30 2161852

© 2013 - t3-tuning.hu

Készíts ingyenes honlapotWebnode