T3 tuning.hu találkozó 2018.06.15-17. - Pilismarót

2018.06.20 14:08

Az elsőre nem túl kedvező időjárás miatt néhányan lemondták, mások hozzánk hasonlóan tolták kicsit az indulást. Pénteken kora délután érkeztünk. Kawa, Bandi, Gerzson már kezdték megalapozni a tvége jó hangulatát, ami persze nem csak Sanyi által hozott hordó sör és a csapoló szerkezetnek, illetve Bandi főztjének (fincsi) volt köszönhető. Sokkal inkább  a helynek a Dunakanyar ami önmagáért beszél, illetve a viszontlátás öröme az ami felderítette az embert. A (szerencsére) nem túl zsúfolt kempingbe már pénteken is szállingóztak a buszok, de szombaton mindenki örömére valamivel 20-feletti lett a létszám. Régi " motorosok " és ifju titánok egyaránt jöttek. Az időjárás a szombati záport leszámítva tökéletes volt. Néhányan mártóztak is az akkor még nem túl meleg Dunában. Többünk nevében mondhatom, hogy ez a tvége hozta azokat a sokat emlegetett " régi családias " talikat. 
Kicsit személyesre forditva.
Vasárnap délelőtt meglepetés szerűen beállított két kisebb fiunk és menyeink. Így nyolc tagú "szűkebb" családi körben ünnepeltük meg a harmincadik házassági évfordulónkat. A nem túl korán induló buszos társaink is osztoztak  velünk a pillanatban meg a fekete erdő tortában. 
Összegezve.
Bizonyítást nyert, hogy van lét jogosultsága Továbbra is ennek a buszos baráti körnek. Kicsik nagyok Fiatalok és érettebbek egyaránt jól érezték magukat. Várjuk a következőt.

Atesz

 

Számoltuk a napokat….

Nálunk,Kótiéknál a június 15.-i tvége nem az iskolai évzáróról szól,hanem sokkal többről.

Pilismarót,T3.-tuning klub,buszok,dunapart... Már nyoma sincs a kezdeti aggodalomnak,- ,,úristen Dunapart, 3 belevaló kis Kóti,, .

Tudtuk, a nyugalom szigetére megyünk!  -Cucc menetre kész, Apa hazaér, család kocsiba és indulás

Minden egyes alkalommal rácsodálkozunk fővárosunk szépségére és ahogy közeledünk,egyre nő az izgalom,kikkel találkozunk újra?,- lesznek –e újak?

Aztán begurultunk és mindenki nézett. Szinte olvastunk a gondolatokban: -ők vajon kik lehetnek? - érthető,nem busszal voltunk. Valami újat próbáltunk ki ezen a tvégén, sátoroztunk! Hát nem rossz, kellemes csalódás, de azért a busz,hát na, nem kell ragozni….

Ahogy közeledett az este ,egyre nőtt a tömeg,a rengeteg busz,lakóautó…….jó volt látni ezt a kis közösséget összejönni. Több, mint 20 busz,2 lakóautó ill. kocsi, 2 sátor, akárcsak a régi szép időkben. Jó volt találkozni a régi ismerősökkel, és az ,,ismerősökkel, akikkel most találkoztunk először.

A többi ,forgatókönyv szerinti…

Bandázás,sörözés,hajnalig tartó beszélgetések…

Másnap a szokásos hajókázás,mely elég komikusra sikeredett. Sorra késtük le a hajót,lassan az egész tábor nekünk szurkolt ,hogy az egyik járatot,már elérjük végre. És összejött….,a tervezett reggeli hajókázáshoz képest,a délutánival végre át is értünk Zebegénybe.Meglátogattuk a lassan törzshellyé váló fagyizót.

Az időjárás is kedvünkre való, a Duna vize is élvezhető volt. Egy szó,mint száz szuper jó tvégénk volt ismét. Köszönjük nektek! ☺ Hamarosan ismét találkozunk!

Bár, hogy a történet kerek legyen, egy valamit muszály szóva tenni, ami nem függ össze a találkozóval.

A parti fejlesztéseken túl,ami kedvező,bár nem múlja felül a Parti Menedéket,illúzióromboló volt ,amikor a napozókon és a parton homokozó gyerekek mellett, a vízben végig sétáltatták a lovakat. Ez nem is lett volna baj ha nem a partra sz.rnak. Bár egy úriember igyekezett utánnuk takarítani,jött egy lapáttal és beleszórta a ,,cuccot,, a vízbe. Hát mit mondjak...???

Utazó(Szilvi)

Vissza

Elérhetőség


kawa +36 30 2161852

© 2013 - t3-tuning.hu

Készíts ingyenes honlapotWebnode