TRUMA visszahívási felhívás hírlevél

2015.10.07 07:58

Kiváló minőségű termékek gyártójaként a Truma Gerätetechnik GmbH und Co. KG cég számára fontos, hogy abszolút mértékben megbízható és minőségi termékeket kínáljon ügyfeleinek. Minőségbiztosításunk során anyaghibákat fedeztünk fel a Truma gázszűrő szűrőcsészéjének kémlelőablakain. Ez egy előző beszállító hibás feldolgozására vezethető vissza. Ezen anyaghibák következménye az lehet, hogy kontrollálatlanul gáz áramolhat a szabadba a palackdobozon keresztül. Kedvezőtlen körülmények között ez gázlobbanásokat és sérüléseket eredményezhet. Jelen időpontban azonban nem ismeretes számunkra gázlobbanás vagy sérülés esete. A fentiek minden, 2012 januárja óta kiadott szűrőcsészét érintenek.

Az Ön biztonsága és épsége kiemelkedő fontosságú számunkra. Az esetleges kockázatok elkerülése érdekében a Truma cég úgy döntött, hogy a piacon lévő összes szűrőcsészét új megoldásra cseréli. Annak valószínűsége, hogy az anyaghiba Önnél is előfordul, rendkívül csekély. Mégis arra kérjük, végezze el az alábbi óvintézkedéseket:

Kérjük, helyezze azonnal üzemen kívül a gázberendezést.
Lépjen kapcsolatba velünk vagy a Truma céggel és kérje ingyenesen új szűrőcsészéit
Cserélje a régi szűrőcsészéket újakra

 

A cserét maga is gyorsan és egyszerűen elvégezheti. A csere előtt el kell zárni a gázellátást. Csavarozza ezután le a régi szűrőcsészét – mint a szűrőpatron cseréjekor – és csavarozza fel az új szűrőcsészét. A cseréről készült videót itt nézheti meg.

Az új szűrőcsészék az alábbiak szerint rendelhetők meg:

Válsz e-mailben
    Minden kereskedőnél és szervizpartnernél: www.truma.com/dealersearch
    Online:  www.truma.com/new-gasfilter

 

Az Önök számára ezen lépésekkel felmerült kellemetlenségekért szíves megértésüket kérjük. Támogatásukat és együttműködésüket előre is szívesen köszönjük.

Amennyiben kérdéseik vannak, kérjük, forduljanak hozzánk, a  +36 (06) 1 264-1634 vagy a +49 (0) 89 46 17-20 20 számon.

 

Tisztelettel,


Truma Gerätetechnik GmbH & Co. KG

Vissza

Elérhetőség


kawa +36 30 2161852

© 2013 - t3-tuning.hu

Készíts ingyenes honlapotWebnode