VW találkozó a Hungaroringen - szeptember 27.

2014.09.17 22:36

A VW hazai képviselete a márka valamennyi típusát várja szeptember 27-én a Hungaroringre, ahol egész napos programokat követően akár ott is alhat, aki megfáradt az élményektől, vagy éppen egy olyan helyen töltene egy éjszakát, ahol ez csak nagyon kivételes esetben lehetséges. Áram, víz és fürdési lehetőség biztosítva lesz.

A találkozón kiemelt szerepet kapnak a Transporterek, aki saját Hippifalut alakíthatnak ki, felhajthatnak a pályára, majd alkonyatot követően fény-életképet alakíthatnak ki az ajéndékba kapott kis zseblámpával.

A részleteket a www.volkswagen-talalkozo.hu, vagy a www.transporter-talalkozo.hu oldalakon, vagy a fórumban találsz.

Ha be akarsz jutni buszoddal a hungaroring területére, mindenképpen regisztrálj a www.volkswagen-talalkozo.hu/transporter-regisztracio/ linken, különben 16.00-ig a parkolóban kényszerülsz várakozni.

Mindezek mellett a VW a németországi anyakonszerhez hasonlóan létrehozta a LoveTheOriginal website-ot, ahol a hazai Tranyósok vallhatnak kedvencük fótói képaláírásában, hogy miért a Transporter, mivel más, miben több, mint egy msáik autó. A fotódat és a pár soros szöveget (ami albumod linkjét is tartalmazhatja) a transporter.talalkozo@gmail.com e-mail címre küldheted.

Meglepetésként egy különleges Transporter is érkezik majd egyenesen a wolfsburgi Automuseum-ból.

Találkozzunk hát szeptember 27-én a Hungaroringen, hogy egy jó hangulati bulit csapjunk, kicsit megmutassuk magunkat a többi VW rajongónak.

Belépő 300 Ft, tombola 40 Ft, tombola fődíja egy GOLF III., az ottalvók küzül pedig pár Tranyó VW-Bullis ajándékcsomagra ébredhet.

 

Update, szept. 22.:

A regisztráció szeptember 22-én 11.30-kor a nyitva álló szabad helyek (400) feltöltése miatt lezárult.

Ettől függetlenül természetesen kilátogathatsz és részt vehetsz a találkozón és akár ott is alhatsz, csupán a Transporterek hippifalujába 16.00 előtt nem tudsz behajtani, hanem a Hungaroring területén lévő,  kizárólag a VW típusai részére fenntartott parkolóba állhatsz be.

A hippifaluba behajtásra a regisztrációs sátor 07.00 és 09.30 között áll nyitva, tehát érdemes 09.00-ig megérkezned a helyszínre.

A hippifaluba történő behajtáshoz előzőleg a "Hippifalu Regisztráció" feliratú sátorban be kell jelentkezned!

A sikeresen regisztrált jelentkezők meg kellett kaják azt a mail-t, mely a legfontosabb információkat, a programokat és a belépéshez szükséges nyomtatványokat is tartalmazza.

A mail-ben található két linkre kattintással felnyíló nyomtatványokat nyomtassátok ki, amennyiben módotok van rá, mert ezzel segítitek a beléptető regisztrációt. Az egyik nyomtatvány tetején egy vonalkód található, ezzel gyorsan be tudtok regisztrálni, de ha nem áll módodban a nyomtatás, akkor sincs gond; a rendszám és a neved alapján tudsz belépni.

A második nyomtatványon pár adatot kell megadnod a rendezvényen tartózkodáshoz és a pályára felhajtáshoz. Ezeket az adatokat is célszerű előre kitölteni, hogy a beléptető regisztrációnál csupán le kelljen adni.

Szintén segíti a várhatóan nagy érdeklődés miatt kialakuló várakozás csökkentését, ha a belépő - és amennyiben érdekel - a tombolajegy árát előre kiszámolva előkészíted, így nem kell bajlódni a pénzváltással, visszaadással.

A belépéskor mindenkinek egységesen 300 Ft- kell személyenként (kortól függetlenül) megfizetni, ait egy fehár karszalag igazol majd. A tombolajegyet kizárólag a megváltott belépővel együtt vásárolhatod meg, és legfeljebb egyet. A tombolajegy ára 40 Ft, fődíja egy VW márkaszervízben műszakilag átnézett és felkészített GOLF III.

Találkozunk szeptember 27-én, szombaton a Hunagroringen!

 

 

Vissza

Elérhetőség


kawa +36 30 2161852

© 2013 - t3-tuning.hu

Készíts ingyenes honlapotWebnode